Campingtur i Europa til sommer


Drømmer du om at opleve Europas smukke natur og storbyer? Hvis ikke, så bør du. Europa har nogle virkelig fede destinationer, men det kan hurtigt blive dyrt, hvis man gerne vil besøge dem alle. Hvis du gerne vil rejse rundt i Europa og spare nogle penge, skal du overveje en campingtur rundt omkring i Europa. Med et telt og en stor rygsæk fyldt med forskellige ting som frysetørret mad er du klar.

Det skal du pakke til campingturen

Med et telt slipper du for at skulle betale for hostels og lignende. Du kan nogle gange risikere at skulle betale for en teltplads, men led efter nogle af de billige steder.

Det er en rigtig god idé at pakke noget frysetørret mad inden afgang. Frysetørret mad er super smart og behøver altså ikke være kedeligt mad. Frysetørret mad er ofte gryderetter og lignende. Det fylder derfor ikke for meget og kan let forberedes.

Udover frysetørret mad er det en rigtig god idé at have camping køkkengrej. Det er for eksempel pander, som man kan folde sammen, så de fylder mindre. Det er også en god idé at have nogle tændstikker og måske brændvæske. Det nytter nemlig ikke så meget, hvis man har pakket en masse frysetørret mad og så ikke kan lave det.

Derudover skal du selvfølgelig have sovepose og varmt tøj med – også selvom det er sommer. Vejret er super uforudsigeligt, og hvis du gerne vil opleve naturen, kan du ende i nogle bjerge, hvor man altså ikke bare kan gå indenfor i læ.

Gør desuden dig selv en tjeneste og pak noget førstehjælpsgrej. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude. Af samme grund bør du også have en god powerbank, så du hele tiden har strøm på din mobil og kan ringe efter hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Chancen er lille, men den er der jo stadigvæk.

De flotteste destinationer i Europa

Din campingdestination afhænger selvfølgelig af, hvad du egentlig gerne vil opleve. Europa er fyldt med mange forskellige kulturer og natur.

Er du vild med pizza og pasta, kan du for eksempel rejse til Dolomitterne. Området omkring den italienske bjergkæde er utrolig smukt, og der er massere at opleve. Tag på hikes i bjergene eller svøm i nogle af de helt klare søer.

Også i Baltikumlandene er der rigtig flot natur. Hvis man har tiden, kan man med fordel strække ens campingtur til alle tre lande. Der er også rigtig meget kultur at opleve.

Du bør efterhånden være klar til din campingtur. Det er op til dig selv, hvor “off the grid” du ønsker, at den skal være. Hvis du vil helt væk fra byerne, skal du naturligvis pakke mere frysetørret mad. Men du kan altså også arrangere en campingtur, hvor der er massere af tid til at opleve storbyerne.