Camping og rejser – Køb elektronikken til turen hjemmefra


Sommerferien er slut, men ferietankerne er stadigvæk over os. Ikke desto mindre er dette grundet i den mangel på muligheder, vi har haft i disse tider. Nu er restriktionerne endelig ved at løfte sig, og Jorden føles en lille smule mere åben. Har du planer om at tage på campingferie eller en længere rejse med fly? Uanset om du skal nært eller fjernt, er der noget elektronik, som kan hjælpe. Du finder info om rejseadaptere såvel som powerbanks på electrozone.dk.

Togtur i Europa eller campingferie i Mols?

Har du allerede været ude at rejse, eller skal du af sted om lidt? Leder du efter udstyr til campingturen i Europa eller til togturen på tværs af Sibirien? Du er altid velkommen forbi ElectroZone bloggen, der indeholder gode artikler, der er skrevet til folk med interesse. Det koster ikke noget at dykke ned i dem, og de er hurtige at gå til. Typisk længde er 3-4 minutter, hvilket gør, man altid har tid. Sidder du på arbejde og vil gerne drømme dig væk på ferie, imens du spiser din frokost? Ligger du ned i sofaen, og vil shoppe nogle elektroniske produkter til den kommende rejse? Så hop direkte ind på electrozone.dk, der er tilgængelig døgnet rundt, og som også giver et link videre til en webshop. Så er ferieindkøbene klaret med det samme, og du slipper for at bruge den første dag på selve feriemålet. Der vil man som regel meget hellere lægge sig ned på stranden eller gå rundt og udforske storbyen.

Husk rejseadapteren til udvalgte lande

Hvor skal du hen? Det afhænger naturligvis af feriedestinationen, men også ferietypen, hvad man skal købe inden. Nogle lande kræver en rejseadapter, for at vi kan bruge dansk elektronik. Vores nære rejsemål England er et af disse, men også Sydafrika, Italien og andre destinationer. Det er vigtigt at købe denne inden for ikke at havne i uheldige situationer. Selve ferietypen er selvfølgelig også relevant for den elektronik, man skal købe. Skal du helt ud i naturen? Så vil det evt. være aktuelt med en satellittelefon og en powerbank med soloplader. Hvis du skal på campingferie, så vil det være oplagt at kigge efter mere kompakt elektronik, der er let at pakke. De fleste i Danmark har en smartphone, og der er naturligvis nogle apps, der kan hjælpe på rejsemålet. Det er især Apple Maps og Google Maps, der er populære i dette øjemed. Det kan være lokale apps, der er udviklet af landets turistbureauer, som er skræddersyet til dér, du skal til. Det er især denne type, som giver masser af nærliggende info f.eks. om vandreture, gode spisesteder osv.