Mange gode grunde til at investere i kryptovalutaen Ethereum


At rejse er at leve. Det sagde HC Andersen. For mange er det ovenikøbet mere specifikt at tage på camping, der er livet. Men der skal jo en indtægt til for at kunne leve og overleve. Den indtægt kan sikres på mange måder. Et alternativ er at handle med kryptovalutaen Etherum.

 

Det frie campingliv kræver penge
At kunne leve det frie campingliv hele året er for rigtig mange mennesker en drøm. Eller den perfekte måde at leve på. Og ikke at være afhængig af at fysisk skulle afsted på arbejde er noget, der er attraktiv for rigtig mange mennesker. For at leve det frie liv kræves det, at du har økonomien til det. Det kan du sikre dig på mange måder. En måde er at handle med kryptovaluta, Noget rigtig mange har tjent mange penge på de seneste år. Klik her for at læse mere.

Kryptovaluta
I 2009 blev den den første kryptovaluta introduceret til verden. Og Bitcoin blev hurtigt meget omtalt og en stor succes, som mange har tjent penge på at handle med. Kryptovaluta er en valuta, der kun findes digital og online, som benytter teknologien kryptografi til at sikre handler, der foregår i valutaen.  Tolv år efter Bitcoins blev lanceret er kryptovaluta noget rigtig mange taler om og handler med. Kurserne er stigende, men også meget sårbare, da markedet ikke på nogen måde kontrolleres eller overvåges af nogle myndigheder. Det er derfor muligt både at tjene mange penge, men også tabe mange via handel med kryptovaluta. Der er dog mange, der har tjent mange penge på køb og salg af Bitcoins.

 

eToro
Inden du går i gang med at handle med kryptovaluta skal du finde et sted at gøre dette. Altså en digital platform, hvorfra du kan købe og sælge. Et oplagt valg til dette er den veletableret eToro. En platform med store fordel specielt for danskere. På eToro er det let at overføre din normale valuta via kreditkort, PayPal eller bankoverførsel og komme i gang. Der er fantastisk support at hente, og så er det vildt brugervenligt, også da det er muligt a vælge dansk som sprog. Generelt er eToro en meget veletableret platform, der gør det super et at handle med kryptovaluta.

Ethereum og Ether

Bitcoin var den første kryptovaluta. Siden er rigtig mange andre kommet til. Blandt andre er open source og decentraliseret blockchain Ethereum med kryptovalutaen Ether hurtigt blevet en succes som en decentraliseret kryptovaluta, der ikke bliver kontrolleret eller styret af hverken regeringer eller andre myndigheder.

 

Fordele ved Ether
Der er en række fordele ved at vælge Ethereum og Ether som den kryptovaluta, du skal investere i. For det første er den meget veletableret og mest kendte på markedet. Der er tale om en kryptovaluta baseret på et stabilt fundament, hvilket også giver en tryghed på den længere bane. Ethererum er accepteret globalt og i rigtig mange tjenester, og der forventes snart en opgradering af systemet, der vil tilføre ekstra værdi.

Selvfølgelig er der den risiko, at hvis Bitcoins falder i værdi, så falder hele markedet for kryptovaluta og dermed også Ethereum. Men omvendt følger Ethereum også Bitcoins den anden vej.