Når du er på ferie skal du ikke bekymre dig om potentielle indbrud


Sommerferien er en af de største sæsoner for indbrud, og risikoen stiger jo længere du er væk. Tyve observerer trods alt dit hjem for at finde det tidspunkt, hvor du ikke befinder dig hjemme. Af denne grund er det væsentligt at have godt styr på dit hjems sikkerhed, før du drager afsted på ferie. Dette kan du med fordel gøre i samarbejde med din lokale låsesmed, der vil være i stand til at give dig gode råd til at give dit hjem den bedst mulige tyveri sikring. Vi vil også her give dig nogle tips, du kan følge for at få et så feriesikkert hus som muligt.

Konsultér din nærliggende låsesmed

Da en låsesmed har specialiseret sig i både låse og sikkerhed, vil det være oplagt at kontakte vedkommende for at få mange gode tips til sikringen af dit hjem. Mange gange er det nogle ganske små og simple ændringer, der skal til, for at huset bliver meget sikrere end nogensinde før. Det kan her være en fordel at vælge en lokal låsesmed, da de vil være mere bekendt med dit område, og vil ikke skulle rejse så langt for at sikre dit hjem. Så hvis du bor i eller i nærheden af København, vil det være en fordel at vælge en låsesmed deromkring. Priserne kan variere, så det er en god idé at sammenligne flere forskellige virksomheder. Vælg hellere Ruko certificerede låsesmede, når du træffer din endelige beslutning.

Nogle af de råd, låsesmeden kan give dig, er til hvordan du bedre sikrer vinduerne og dørene, sådan at tyvens indbrud bliver vanskeligere. Dermed mindskes risikoen for, at det netop er dit hjem, der bliver ramt. Sikkerheden kan ofte forbedres markant ved blot at udskifte nogle enkelte låse.

Skab illusionen af et beboet hjem

Selvom dette er et ganske gammelt og velkendt råd, kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt et råd det er. Det kan være forskellen mellem, at tyvene vælger dit hus eller et andet. Her kan det være en god idé at bede om din nabos hjælp. Få dem til regelmæssigt at tømme postkassen, fylde noget af deres skrald i din skraldespand og eventuelt slå dit græs. Sidstnævnte kan dog være en noget større opgave afhængig af din haves størrelse, så overvej også at hyre professionelle græsklippere. Disse forskellige ting er alt sammen noget, potentielle tyve kigger efter, for at få en indikation om, hvorvidt der er nogen hjemme.